Nå spleiser vi på flygel

Nå spleiser vi på flygel

04.05.23 09:42 av Geir Storrø

Kjære kultur- og musikkelskere! Akkurat nå bygges det en splitter ny kultursal på Askøy som skal bidra til å skape et yrende kulturliv for innbyggerne i Askøy kommune. For å sette kronen på verket, må den nye kultursalen smykkes med et konsertflygel, og vi trenger din hjelp!

Les mer
Klassisk konsert - Kleppe musikklag

Klassisk konsert - Kleppe musikklag

21.03.23 11:29 av Geir Storrø

Velkommen! Kleppe Musikklag har under ledelse av Allan Withington gleden av å invitere til en Klassisk Konsert i Håkonshallen, sammen med tubasolist Eirik Gjerdevik og Mannskoret Arme Riddere. Konferansier: Eirik Helland Konserten finner sted i Håkonshallen, lørdag 25. mars klokken 18:30. Billettsalg: https://kleppemusikklag.ticketco.events/no/nb/e/klassisk_konsert Med vennlig hilsen Kleppe Musikklag

Les mer
God Jul med glimt fra året som gikk!

God Jul med glimt fra året som gikk!

19.12.22 11:42 av Geir Storrø

Frivillighetens år nærmer seg slutten. Året har vist oss det store mangfoldet og bredden vi har i frivilligheten her på Askøy. Vi i AKRA er imponert over kreativitet og engasjement blant lag, foreninger og enkeltpersoner rundt omkring på øyen. Men vi vet at dette ikke gjør seg selv, og vi vil rette en stor takk til alle som bidrar til den flotte frivilligheten vi har på Askøy. Tusen takk!

Les mer
Mangfoldfest i Fargeriet Strusshamn

Mangfoldfest i Fargeriet Strusshamn

31.05.22 14:49 av Geir Storrø

Askøy har et mangfoldig kulturliv, og nå har du muligheten til å oppleve dette selv helt gratis. Arrangementet åpnes av ordfører Siv Høgtun som deltar på video. Deretter vil du oppleve det beste vi har av utøvere innenfor kor, kops, solister og dans med mer. Flott bundet sammen og presentert av Philip Hanevik.

Les mer
Amatørkulturen samles på Voss

Amatørkulturen samles på Voss

14.03.22 22:44 av Geir Storrø

For første gang samles alle kommuner som har at Amatørkulturråd eller et Kulturråd til seminar. Dette skjer på Voss den 18. og 19. mars. Initiativet kommer fra Amatørkulturrådet i Bergen og Amatørkulturrådet på Askøy. Vestland fylkeskommune bidrar med midler som gjør samlingen mulig. Vi ser frem til spennende dager med erfaringsutveksling mellom de ulike aktørene.

Les mer
«Blest i vest»

«Blest i vest»

08.03.22 10:07 av Geir Storrø

I juni lanseres «Blest i Vest», en to ukers frivillighetsfest på Askøy! Har du lyst å være med å skape litt blest om Askøy og vise fram alt det flotte vi har å by på? Lag, organisasjoner, artister, kunstnere, barn og unge er hjertelig velkommen til å lage aktiviteter og arrangementer over hele øyen fra 4.- 19. juni.

Les mer

Kategorier